Enrique Alcántara, reelegit president d’APARTUR

L’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona renova la seva junta directiva i es marca com a objectius continuar defensant jurídicament el sector; maximitzar l'impacte positiu del sector a la província de Barcelona i ajudar als seus associats a millo, 17/11/2022

L’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (APARTUR) ha renovat aquest dimecres els càrrecs de la seva junta directiva. En el decurs de l’Assemblea general anual de la patronal barcelonina s’ha aprovat la continuïtat de la junta directiva que ha pilotat l’associació en els darrers 8 anys amb Enrique Alcántara al capdavant.

Durant el proper mandat acompanyaran a Alcántara, Ventura Durall i David Riba com a vicepresidents, Pablo Zubicaray com a tresorer i Jaume Barberena, Joaquín Mestre, Lluís Caldentey i Ezequiel Vallejo com a vocals.

Davant més de un centenar d’associats, APARTUR ha fet un balanç molt positiu d’aquest 2022 on l’associació ha consolidat el seu paper d’interlocutor amb les administracions i ha crescut en nombre d’associats fins a arribar al màxim històric de membres.  “Tanquem l’any amb una associació més fort i un sector més potent” ha destacat Enrique Alcántara.

Entre els objectius d’aquesta nova etapa, Alcántara i la seva junta, es marquen continuar defensant jurídicament el sector; maximitzar l'impacte positiu del sector a la província de Barcelona i ajudar als associats en el dia a dia amb informació i eines que els ajudin a millorar la gestió del dia a dia de les seves empreses.

Members area